Yatırımlar devam edecek

Tugay İnşaat yatırımlarına devam edecek.

VATAN VATAN
Yatırımlar devam edecek

Bursa genelinde kurguladığı projelerle emin adımlarla yoluna devam eden Tugay İnşaat son yıllarda Mudanya lokasyonuna ağırlık vererek bölgede farklılık yaratan projelere imza atmaya devam ediyor.

Toplam 100 daire

Projelerinde çağdaş yaşamın gerekliliklerinden fazlasını sunmayı ve değerler merkezine müşteri memnuniyetini oturtmayı ilke edinen Tugay İnşaat belirlediği bu ilkeler çerçevesinde konut üretimlerini gerçekleştiriyor. 1994 yılından beri Bursa‘nın farklı bölgelerinde değişik form ve mimaride yüksek niteliklere sahip olarak  ürettiği teslimatlarını  gerçekleştirdiği  projelerinde, üstün müşteri memnuniyeti sağlayan Tugay İnşaat,aynı kalite ve kusursuzluğu yeni projelerine taşıyor.

    Tugay İnşaat'ın patronları Sayın Halim BalıkçıI ve Tugay Köse yaptıkları açıklama da Mudanya'da 6 blok 70 daireden oluşan Melisa Residence 1 projesini teslim ettiklerini,hemen ardından startını verdikleri 6 blok 96 daireden oluşan Melisa Residence private projesinin teslimlerinin de başladığını belirttiler.

Tugay İnşaat olarak yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Sayın Balıkçı ve Köse Mudanya Halitpaşa'da 6 blok 56 daireden oluşan Melek Residence projesinin satışa hazırlık aşamalarının tamamlandığını ve satış ekibinin birinci lansmanstartını ramazan sonunda vereceğini belirttiler.

Yine Halitpaşa'da farklı konseptlerde iki ayrı projenin de hazırlıklarının tamamlamak üzere olduğunu belirten Balıkçı ve Köse toplamda 100 daireden oluşan bu iki projenin de Melek Residence'nin hemen ardından satışa çıkacağını söyledi.

Haziran'da başladı

Haziran 2015'te hafriyat çalışmasının başladığı Melek Residence 3685m2 arsa içerisinde kurgulanan 6 blok 56 daireden oluşan nitelikli bir konut projesidir. Proje de 1+1 ve 2+1 normal daireler,2+1 ve 3+1 çatı dubleksleri mevcut.Melek Residence Tugay İnşaat'ın diğer projelerinde de olduğu gibi nitelik zengini bir proje. Projede 7/24 güvenlik,7/24 kamera takip sistemi, yetişkin havuzu, çocuk havuzu, havuz başı güneşlenme alanları, havuz başı kafeterya, aquapark, çocuk oyun alanları, fitne center ve şarküteri gibi birçok nitelik bulunuyor.

  Tugay İnşaat'ın patronları Sayın Halim Balıkçı ve Tugay Köse yeni proje yatırımlarına devam ettiklerini belirterek bir taraftan kurguladığımız mevcut projeleri tamamlarken diğer taraftan da ekiplerimiz yeni projeler için arsa çalışmaları yapıyor. Sayın Balıkçı ve Köse 2015 yılı arsa alımlarını tamamladıklarını 2016 yılı arsa alımları için 25 milyon TL'lik bir bütçe ayırdıklarını 2016 yılın da kentsel dönüşüm çerçevesinde Bursa Nilüfer ve Osmangazi İlçelerinde de 200 daire ile 600 daire aralığında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER