Avrupa'da acı tablo! Beşiktaş da Sergen Yalçın da galibiyete hasret kaldı

Devler Ligi’nde ilkleri başaran Beşiktaş, bu kez tarihinin en kötü performansını yaşama tehlikesiyle karşı karşıya. 2017-18 sezonunda tarih yazarak Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup olarak çıkan ilk, çok puan toplayan tek Türk takımı olan Beşiktaş son 2 maçta tabloyu değiştiremezse 0 çekerek turnuvaya veda edebilir.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avrupa'da acı tablo! Beşiktaş da Sergen Yalçın da galibiyete hasret kaldı

Süper Lig’de zirvenin 7 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde de tarihinde de en başarısız performanslarından birine imza atıyor. 4-0’lık Sporting Lizbon yenilgisiyle birlikte Avrupa’daki galibiyet hasreti 7 maça çıkan ve 1977-1985 arasındaki performansını yakalayan siyah beyazlılar, 198892 yılları arasında ise 8 karşılaşmada kazanamamıştı. Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın da takımın başında çıktığı 6 maçta henüz galibiyet alamadı.

3 yıl önceki halinden eser yok

Devler Ligi’nde 8. kez sahne alan Kartal, Avrupa’nın bu büyük organizasyonunda ilk kez 4 maçı puan alamadan tamamladı. 2017-18 sezonunda gruptan namağlup çıkan ve 14 puanla Şampiyonlar Ligi’nde en fazla puan toplayan Türk takımı olan siyah beyazlılar son 2 karşılaşmada Ajax ve Dortmund’a karşı beraberlik ya da galibiyet alamazsa Şampiyonlar Ligi’ne 0 puanla veda etme tehlikesi ile karşı karşıya.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER