Xiaomi Mi4'ü 35 Dolar İndirimle Alın!

Kullanıcılara sunmuş olduğu uygun fiyatlı ve üst seviye özelliklere sahip akıllı telefonlar ile kullanıcıların gölünde taht kuran Xiaomi , Çin'de en yeni akıllı telefonunu Mi4'ü tanıttı.

VATAN VATAN
Xiaomi Mi4'ü 35 Dolar İndirimle Alın!

Üst seviye özelliklere sahip olan Xiaomi Mi4 , düzenlenen etkinlikte 1999 Yuan'dan satışa sunulurken, telefonun fiyatında 200 Yuan indirim yapılarak 1799 Yuan ‘dan satışa sunuluyor iken Xiaomi Mi4'un edition versiyonu ise 1699 Yuan'lık fiyatı ile raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Xiaomi Mi4'te 3 GB RAM , 16/64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor iken, bu hafızayı microSD kart ile daha da arttırabilirsiniz. Metal bir çerçeve yapısına sahip olan akıllı telefonun kapağının altında 2.5 GHz hızında çalışan Snapdragon 801 işlemcisi görev alıyor ve son olarak ise telefonun arkasında 13 , ön tarafından  ise 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/04/01/xiaomi-mi4u-35-dolar-indirimle-alin/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER