Ve Şişli'de ilk istifa geldi

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekinci görevini bıraktı. Ekinci sert bir basın açıklaması yayınlayarak istifa etti.

VATAN VATAN
Ve Şişli'de ilk istifa geldi

Ali Ekinci, istifasını şöyle duyurdu:

"Mustafa Sarıgül'den öğrendiğimiz 'birlikte, sevgiyle' anlayışıyla çıkğımız bu yolda vefasızlığın, ihanet ve gerçekliği asla olmayan iddiaların ortasında sağlıklı bir belediyecilik yapmamız mümkün değildir.

Sayın Mustafa Sarıgül'e ve yol arkadaşım Emir Sarıgül'e yönelik iftiraları kabul etmem mümkün değildir. Şu ana kadar tüm Türkiye'ye örnek olan Şişli Modeli'nin Sayın Hayri İnönü'nün kişisel hırslarına kurban edilmesini doğru bulmuyorum.

Sayın Sarıgül ile çıktığımız bu yolda topluma hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtirken Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.

Kamuoyunun dikkatine sunarım."

AYRINTILAR GELİYOR...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER