Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı! 'Galatasaray'dan 3 ismi istiyoruz'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan 3 ismi istediklerini açıkladı. Sancak ayrıca, Balotelli'nin geleceğiyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı! 'Galatasaray'dan 3 ismi istiyoruz'

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak; Vincenzo Montella, Mario Balotelli, Younes Belhanda, Gökhan İnler, Samet Akaydın hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın konuğu olan Murat Sancak, "Bu yıl hedefimiz ligi ilk 10'da bitirmek. 3. sırada ilk 10'un içerisinde 9. sırada ilk 10'un içerisinde. Önümüzdeki yıllar daha farklı hedef koyabiliriz. Şimdilik hedefimiz bu. Bizim bu sezon kesinlikle Avrupa Ligi iddiamız yok. Hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak. Ama baktık iyi gidiyoruz. Neden Avrupa olmasın? (Gülerek) Taraftarımız sakin olsunlar. İki galibiyet aldık diye de abartmayalım" dedi.

"BALOTELLI GÖZTEPE MAÇINDA 39 DERECE ATEŞLE OYNADI"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER