için kaldı

Son dakika... Bakan Kurum Marmara Denizi için acil eylem planını açıklıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Belediyeler Birliğince düzenlenecek "Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı"na katılacak ve acil eylem planını açıklıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Bakan Kurum Marmara Denizi için acil eylem planını açıklıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarından notlar;

* Çalışmalarımızı yerinde görmek çözüm önerilerine ilişkin çalışmalarımızı yapmak üzere geldik. Bir toplantı düzenleyeceğiz. Öncesinde çalıştayımızla sürece başladık. Diğer taraftan üniversitelerimiz ve bilim insanlarımızla yürüttüğümüz faaliyetlerimiz var. Çalışmalarımızı başlattık. 

* 91 ayrı noktadan numuneler aldık. Alınması gereken acil ve uzun vadeli planlarımızı belediyelerimiz, valililerimiz, Marmara kıyısındaki STK'lar ve sanayi kuruluşlarımızla eylem planları çerçevesinde yatırımlarımızı yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Marmara'mız için adımlarımızı atacağız. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER