Üzerinizde vurucu tek bir nokta olmalı

Tasarımcı Zeynep Erdoğan'ın ünü çoktan sınırlarımızı aştı. Son olarak UNCF Ödülleri'nde R&B şarkıcısı Toni Braxton da Zeynep Erdoğan imzalı bir kıyafet tercih etti... Tasarımcı "Dişilik dozunu ayarlarken dikkatli olun. Çünkü genelde ayar kaçıyor" diyor.

VATAN VATAN
Üzerinizde vurucu tek bir nokta olmalı

Toni Braxton MTV Ödülleri'nde sizin kostümünüzü giydi. Nasıl ulaştı size, neden siz?

Sadece Toni Braxton değil, e-entertainment Oscar töreni sunucusu Orly Shanide Oscar töreni için benzer bir kostümümüze Los Angeles'ta bulunan bir fashion pr showroom aracılığıyla ulaştı. Bunun dışında Christina Milian da bir tasarımımla Latina Magazine'in kapağı oldu. Los Angeles ve New York'ta bulunan fashion pr showroom kolleksiyonumuzu gördüklerini ve çok beğendiklerini, showroomlarında yer vermek istediklerini söylediler. Hatta eski koleksiyonlarımdan da parçalar istediler. Biz de showroomu biraz araştırıp güvendikten sonra kendilerine 'Glitter've "Flirt, koleksiyonumdan karma 8-9 parçalık mini bir koleksiyon yolladık. Ürünler seçilip giyildikten sonraki geri dönüşler harika oldu. Mesela Orly Shani bana : "Sana ne kadar teşekkür etsem az, aşık oldum" diye tweet attı... Toni Braxton'un stylisti ise "Toni sürekli sizden giyinmek istediğini söylüyor” dedi.

Yeniliklere açık ve özgün olmalısınız

Nasıl bir kolleksiyonunuz var?

Üzerinde düşünülmüş kafa yorulmuş tam bir kolleksiyon mantığında hazırlanmış özel ve özgün parçalardan oluşuyor. Koleksiyonlarımız genelde son 3-4 sezondur ağırlığı gece giysileri aldı. Sade ama sofistike couture parçalar ve el işçiliği ağırlıkta olan parçalar ağırlıkta.

Malum düğün sezonu geliyor. Kadınlara düğünler, davetler için önerilerin neler?

Yeni kolleksiyonumuz çok özel couture parçalardan oluşuyor. Düğün davetlilerine önerim ise herkes ne giyecek mantığından çıkıp yeniliklere açık ve özgün olmaları.

Dişiliğin dozunu ayarlamak önemli yoksa rüküş olursun

Rüküşlükle şıklık arasındaki çizgi ne sence?

Bu çizgi dişilik dozunu ayarlayamamaktan geçiyor. Çoğunluk dişi görünmek istiyor özellikle bizim toplumumuzda ama dişi görünmek ile sadece dişiliği ön plana çıkarmak farklı şeyler. Genellikle ayar kaçıyor, ayrıca rüküşlüğe kaçmamak için her şeyi birarada istememeliyiz. Giyside veya makyajda vurucu tek bir taraf olmalı hem modelden hem detaydan vurayım bir de üstüne rengi patlatayım dersek işin ucu kaçar.

Bir de mezuniyetleri konuşalım. Genç kızlar nasıl giyinmeli tercihlerini yaparken nelere dikkat etmeli?

Yine aynı şey aslında, artık ortaokul mezuniyetlerinde bile kızlar daha vamp daha dişi görünmek istiyor. Bu da onları küçük kadınlara çeviriyor yaşlarına uygun daha sade modelleri tercih etmeliler, ayrıca rahatlığa da önem vermeleri gerek çünkü o gece eğlenmeleri de önemli. Mezuniyet kızlarının makyajları da çok önemli. Bazen güzelim kızların özel günlerinde makyajla çirkinleştiklerini gördüm, gerekmiyorsa fondöten bile sürmemeliler. Bir allık veya göz makyajı yetebilir

Beğendigin kadınlar kim?

Emma Watson ve Penelope Cruz'u çok güzel buluyorum. Ayrıca Cate Blancett'ın hem tarzına hem oyunculuğuna hayranım.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER