için kaldı

10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği gerçekleştirildi

Fairy'nin bu yıl 10'uncusunu düzenlediği yemek şenliği, oyuncu Pelin Karahan ve Fairy Marka Elçisi Berna Laçin'in katılımıyla korunmaya muhtaç çocuklar için gerçekleştirildi.

F5HABER F5HABER
10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - Fairy'nin bu yıl 10'uncusunu düzenlediği yemek şenliği, oyuncu Pelin Karahan ve Fairy Marka Elçisi Berna Laçin'in katılımıyla korunmaya muhtaç çocuklar için gerçekleştirildi.

Marmara Forum AVM'de yapılan 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği'nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı.

Fairy Yemek Şenliği’nde dağıtılan tabak sayısı kadar Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfındaki çocukların beslenme giderlerine ramazan ayı boyunca destek sağlanacak.

Etkinliğe katılan Pelin Karahan, Berna Laçin ile birlikte korunmaya muhtaç çocuklara destek olmak için yemek dağıtmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "İkimiz de anneyiz. Anne olarak böyle anlamlı ve özel bir projeye destek olduğum için çok mutluyum. Şenliğe katılarak binlerce çocuğa destek olan tüketicilere, bir anne olarak teşekkür ederim. Bir çocuğun hayatında fark yaratmak, önce onlara gülümsemek ve onların yanında olduğunuzu vurgulamak ile gerçekleşiyor." diye konuştu.

Berna Laçin ise geçen senelerde Fairy Yemek Şenlikleri'nde tüketicilerle bir araya gelerek hep birlikte Fairy mucizelerine tanıklık ettiklerini aktararak, "Bugün de Marmara Forum AVM'de 10.'su düzenlenen Fairy Yemek Şenliği’nde bir araya geldik." dedi.

Laçin, etkinliğe 10 bin tabak yemek dağıtma hedefiyle çıktıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugün '#inanmayangelsin' dedik. Aynı miktarda Fairy sıvı deterjanın en çok satan bidon deterjana göre 2,5 kat daha fazla bulaşık yıkadığına, Fairy Platinum Bulaşık makinesi kapsüllerinin zorlu yemek kirlerini sudan geçirmeden tek yıkamada temizlediğine hep birlikte şahit olduk. Bugün ayrıca çok özel bir amaç için de burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 10. Geleneksel Fairy Yemek Şenliği’nde binlerce kişiye tüm gün ücretsiz köfte dağıtıldı."

Şenlikte dağıtılan tabak sayısı kadar, Koruncuk Vakfının beslenme giderlerine destek sağlanacağının altını çizen Laçin, "Bir anne olarak sevgili Pelin ile birlikte korunmaya muhtaç çocuklara destek olmak için yemek dağıtmaktan büyük mutluluk duydum. Şenliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER