Twitter'ın iOS Uygulamasına Güncelleme Geldi

Mikro blog sitesi olan sosyal paylaşım sitesi Twitter, bir süredir web ve mobil tasarımını yenilemek için çalışma yapıyordu. Bugün iOS platformunda yapılan güncellemeyle sosyal paylaşım ağının yeni tasarımıyla ilgili ufak ipuçları da ortaya çıktı.

VATAN VATAN
Twitter'ın iOS Uygulamasına Güncelleme Geldi

Tasarımsal anlamda yenilik getiren bu güncellemede anasayfada yer alan üst bar ve alt barda yeniliğe gidilmiş. Üst barın ortasına Twitter kuşu eklenirken, renk düzeninde de turkuaz tonundan beyaz tonlarına geçilmiş. Alt kısımda da kullanıcıların daha rahat anlayabilmesi bakımından sekmelerin altına isimleri eklenmiş. Kullanıcı profilinde de reklam alanları için ufak değişiklikler yapılan güncellemede kullanıcıların reklam seçebilmesini sağlayan bir modül de eklenmiş.

Şuanda diğer özellikleri test takımı tarafından test edilen Twitter'ın yeni mobil arayüzünün pek yakında bütün cihazlarda kullanılabilir olmasını bekliyoruz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/03/twitterin-ios-uygulamasina-guncelleme-geldi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER