Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatlar MediaMarkt’ta!

MediaMarkt'ın karne hediyesi kampanyası kapsamında bilgisayardan oyun konsoluna, monitörden akıllı saate kadar birçok ürün indirimli olarak alınabilecek.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatlar MediaMarkt’ta!

Okulların kapandığı ve yarıyıl tatilinin başlayacağı bugünlerde MediaMarkt'ta yeni bir kampanya fırsatı yer alıyor. Özellikle çocuklarını sevindirmek isteyen aileler bütçelerini sarsmadan en uygun fiyatlı karne hediyesi seçeneklerini MediaMarkt mağazalarında bulabilecek.

Karne hediyesi için beklediğiniz fırsatlar MediaMarkt’ta!

Kampanya kapsamında tablet, bilgisayar, akıllı çocuk saatleri, oyun konsolu, monitör, telefon kulaklık başta olmak üzere pek çok üründe hem çocukları hem de aileleri sevindirecek indirimler yapılacak.

Kampanya kapsamında fiyatı 6.499 TL olan Lenovo L340 dizüstü bilgisayar 4.999 TL fiyatla satın alınabiliyor. Yine aynı kampanya kapsamında Huawei P30 lite cep telefonu 2.499 TL fiyat etiketi ve çay makinesi hediyesi ile alınabiliyor.

Karne hediyesi fırsatını değerlendirmek isteyenler tüm notebook bilgisayarlarda yüzde 18 KDV oranında indiriminde de faydalanabiliyor.

MediaMarkt tarafından düzenlenen kampanya 16-26 Ocak tarihleri arasında farklı ürünlerde indirimli fiyatlarla sürecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER