Fatih'te üst geçit asansöründen çıkarken dehşeti yaşadı

Fatih'te bir kadın, gündüz vakti üst geçit asansöründen çıkarken kendini takip eden yabancı uyruklu bir kişi tarafından saldırıya uğradığını iddia etti. Saldırganın kendisini sürükleyerek darp ettiğini, bağırması üzerine kaçtığını söyleyen 45 yaşındaki Gülgün Bilgili, "Issız bir yer değil, gece değil, gündüz öğle vakti, trafik de yoğun, insanlar da geçiyor sürekli. Bu şekilde saldırıya uğramak beni gerçekten şok etti" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih'te üst geçit asansöründen çıkarken dehşeti yaşadı

Olay, Kumkapı Sahili'nde geçen Perşembe saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Sokak hayvanlarını beslemek için evinden çıkarak sahile yürüyen Gülgün Bilgili, yolun karşısına geçmek için üst geçitte yürürken tanımadığı birinin kendisini takip ettiğini fark etti. Kendisine bir şeyler söyleyen kişinin merdivenlere yönelmesi üzerine Bilgili, asansöre bindi. Gülgün Bilgili, asansörden indiği sırada, kendisini takip eden kişiyi karşısında gördü. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi, kadına saldırarak sürüklemeye çalıştı. Bu sırada kendisine karşı koyan kadını darp eden saldırgan, Gülgün Bilgili'nin bağırarak yardım istemesi üzerine kaçtı.

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞIYORUM"

Sahildeki hayvanlara mama götürmeye çalışırken yaşadığı olayın etkisinden kurtulamadığını belirten Gülgün Bilgili, "Öğleden sonrasıydı, karşı taraftan bu tarafa geçiyordum. Üstgeçitte bir adam bana bir şeyler söylemeye başladı. Merdivenlerden takip etmiş anladığım kadarıyla. Bana bir şeyler söyledi, anlamadım. Yabancı bir dille konuşuyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER