Türk din adamının ilginç açıklamaları dünyaya haber oldu

Mücahid Cihan Han isimli din adamı İslami yayınlar yapan 2000 TV'de ilginç bir hamilelik açıklamasında bulundu. Mastürbasyon yapan kişilerin ellerinin hamile kalacağını belirten din adamının açıklamaları İngiliz medyasında yankı buldu.

VATAN VATAN
Türk din adamının ilginç açıklamaları dünyaya haber oldu

İngiliz Daily Mirror gazetesinde "Müslüman televangelistin* garip lafları" başlığıyla verilen haberde, Mücahid Cihan Han'ın açıklamalarına yer verildi. "Evlendikten sonra mastürbasyon yapmaya devam ediyorum" diyen bir izleyicinin sorusuna cevap veren din adamı, izleyicisini şeytanın baştan çıkarmalarına karşı direnmeye çağırmıştı.

Türk din adamı, bir hadiste konunun ele alındığını söyleyerek "istimna (mastürbasyon) yapanların ahirette elleri hamile olacak ve ondan hak talep edecek, şikayet edecek" cevabını verdi.

Mirror gazetesi, sosyal medya kullanıcılarının garip açıklamalarla dalga geçtiğine ve Han'ın Twitter'da 12 bin 500 civarında takipçisi olduğuna da yer verdi.

Din adamı daha önce Charlie Hebdo saldırılarından sonra Taksim'de derginin bir sayısını yırtarak dünya medyasında yer almayı başarmıştı.

*Televagelist: Televizyon programlarıyla din yaymaya çalışan kişi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER