Tülin Şahin reklam yüzü oldu!

n11.com, moda kategorisi için Tülin Şahin ile anlaşarak gerçekleştirdiği başarılı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

VATAN VATAN
Tülin Şahin reklam yüzü oldu!

Tülin Şahin'li moda çekimini Nihat Odabaşı fotoğrafladı

'Her Moda Göre Moda n11.com'da' mottosuyla yola çıktığı reklam kampanyası için Tülin Şahin ile keyifli bir reklam filmi çekimi gerçekleştirdi. Çok harcamadan şık olmanın moda olduğu dönemde, kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla bulunabileceğini anlatan reklam filmi Beykoz ayakkabı fabrikasında gerçekleşti

Reklam filmi çekimi boyunca birçok ürünle farklı kombinler yapan Tülin Şahin'in tüm gün süren çekimlerdeki enerjisi filme de yansıdı. Filmde , bir önceki reklam filminde yer alan şarkıcı Halil Sezai de süpriz olarak yer aldı. Nil'in İşleri tarafından jingle'ı hazırlanan reklam filmi kampanya TV, radyo, internet, açıkhava ve sinema mecralarında yer alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER