Altay’dan tepkilere yanıt: Söylediklerimde Sayın Erdoğan’a saldırı yok

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, katıldığı bir televizyon programında idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes’le ilgili sarf ettiği sözlere gelen tepkilere, “Söylediklerimde Sayın Erdoğan’a yönelik bir saldırı yok” yanıtı verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altay’dan tepkilere yanıt: Söylediklerimde Sayın Erdoğan’a saldırı yok

İZLEME TAVSİYESİ

Altay yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Troll aklı, Sarayı ve AK Parti’yi esir almış. Sayın Erdoğan, sözlerimi açıkça çarpıttı. Erdoğan, bana atfen ‘...benim akıbetimin de Menderes’in akıbeti olabileceğini ümit ettiğini söylüyor’ dedi. Ne böyle bir ümidim var, ne de böyle bir şeyi ümit ettiğime ilişkin sözüm var. Bu kayıt içinde böyle bir ifade varsa ben gereğini yaparım. Ama yok. Belli ki Sayın Erdoğan, konuşmamı izlememiş ve dinlememiş. İzlemelerini tavsiye ediyorum.

Suç duyurusunda ‘amiraller bildirisi’ne de atıf yapmışlar. Darbe girişimi yaftalaması peşindeler. Bu çamur tutmaz. Bana yapılan hakaretleri de yargıya taşıyacağım.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER