Taksici köprüden atladı, cesedi Ortaköy açıklarında bulundu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden dün gece taksici İhsan Bulur, boşluğa atladı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri, İstanbul Boğazı'nda taksiciyi bulmak için arama yaptı. Taksicinin cesedi sabah saatlerinde bulundu.

VATAN VATAN
Taksici köprüden atladı, cesedi Ortaköy açıklarında bulundu

Edinilen bilgiye göre taksici İhsan Bulur, saat 03.00 sıralarında Avrupa Yakası'ndan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne geldi. Ticari taksiyi bırakan İhsan Bulur, korkuluklardan boşluğa atladı. Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri bu kişiyi bulmak için denizde arama yaptı. Tekneciler sabah saatlerinde Ortaköy açıklarında cesedi gördü. Deniz Polisi ekipleri cesedi tekneye aldı.

Ortaköy Motor İskelesi'ne çıkartılan cesette polis inceleme yaptı. Polisin çalışmasından sonra ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER