Tahir Elçi için komisyona ret

TBMM Genel Kurulu'nda HDP'nin "terör saldırısında hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin katledilmesine zemin sunanların ve bu süreçte yer alanların araştırılması için komisyon kurulması" önerisi reddedildi.

VATAN VATAN
Tahir Elçi için komisyona ret

Görüşmeler sırasında CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ak Parti'lilerin sürekli laf atmalarına dayanamayarak “lanet olsun” deyip kürsüyü terketti.

Başkan İsmail Kahraman, İklim Konferansı'na katılmak için Paris'e giden Cumhurbaşkanı'na vekalet ederken TBMM Genel Kurulu'nu yönetti. Kahraman hem Genel Kurul'da çıkan tartışmaları yatıştırmakta zorlanması ve hem de vekalet konusundaki uyarılar üzerine koltuğunu TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'ya bıraktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER