Minecraft yayıncısı Dream, hile konusunda özür diledi

Ünlü Minecraft yayıncısı Dream’e karşı aylar boyu süren hile suçlama ve tartışmalarının ardından yayıncı, konuya açıklık getirerek özür diledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Minecraft yayıncısı Dream, hile konusunda özür diledi

Aylar önce Minecraft yayıncısı Dream hakkında hile kullandığı sebebiyle tartışmalara sebep olmuştu. Olayın üstünden uzun bir süre geçti ve olay neredeyse tamamen unutulmuşken Dream birden beklenmedik bir açıklama yaptı.

Dream, yaptığı açıklamada speedrun videolarında hile yaptığını itiraf etti ve özür diledi. Profesyonel oyuncu gibi bir kimliğinin olmadığını veya kimseyle bir yarış içinde olmadığını, içeriklerini eğlence amaçlı ürettiğini belirtti. Sessiz kalıp durumun unutulmasını beklemek yerine konuşmasının sebebi olarak da doğru olanın bu olduğunu düşünmesini gösterdi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER