Bir dizinin her bir sahnesi mi insanı tepetaklak eder!

Son yıllarda yüksek reyting alan birçok iş oldu ama hiçbiri “Sadakatsiz” kadar gündem yaratmadı. BBC Studios’un “Doctor Foster” isimli dizisinin Türkiye uyarlaması, her çarşamba akşamı seyirciyi Kanal D ekranına kilitliyor. Olay dizinin senaristleri Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk, Episode dergisinin yeni sayısında merak edilenleri yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir dizinin her bir sahnesi mi insanı tepetaklak eder!

“Sadakatsiz”, senarist olarak ilk işiniz mi?

- Kemal Hamamcıoğlu: İkinci işim. Daha önce Pınar Bulut’la “Maral” dizisini yazdık. Mimar Sinan Üniversitesi Sinema-TV bölümünü bitirdim, ardından yine sinema üzerine yüksek lisans yaptım. Üniversite yıllarından beri kısa film senaryoları yazıyordum. Sonrasında tiyatro oyunları yazdım ve yönettim. MedYapım geçen sene başka bir proje için benimle görüşmüştü. O dönem, yazdığım oyunun provalarındaydım. Oyun pandemi dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi... Fatih Aksoy’un yazarlara duyduğu saygıdan dolayı “Sadakatsiz”in parçası olmayı seçtim. Nasıl bir ekiple çalıştığınız işin iyi ya da kötü olmasını belirliyor. Hayatta hep huzurlu olacağım yeri tercih ettim.

- Dilara Pamuk: Önce Kemal Hamamcıoğlu’ndan yaratıcı yazarlık dersleri, sonra Pınar Bulut’tan senaryo dersleri aldım. Pınar Bulut bir derste, “Yazmak senin kaderin” demişti bana ve bu cümleyi her zaman kalbimde taşıyacağım. “Sadakatsiz”le yolumun kesişmesine vesile olan ise Kemal Hamamcıoğlu’dur. Kemal Hoca, hayallerime uzanan yolda elimden sımsıkı tuttu ve elimi hiç bırakmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER