Kemer Country Club zirvede!

Gelecek vadeden yeteneklerin katıldığı Bahçeşehir Koleji Kış Ligi At Terbiyesi Yarışmaları’nın birinci ayağında Kemer Country Club binicilerinden Ela Civelek iki kez birincilik kürsüsüne çıktı. Bununla birlikte Nehir Kaya ve Emir Yücel de birer birincilik elde etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kemer Country Club zirvede!

Spor Arena / Süleyman ARAT - Bahçeşehir Koleji Kış Ligi At Terbiyesi Yarışmaları’nın birinci ayağı 15-16 Şubat tarihlerinde Kemer Country Club’da yapıldı. Gelecek vaat eden genç yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlayan organizasyon, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sporcuları ağırladı. Atların terbiyesi, itaati ve teknik ustalıklarıyla heyecan dolu gösterilere sahne olan yarışmaların birincileri şöyle:

15 ŞUBAT CUMARTESİ:

PIII Biniciler: Ela Civelek (Kemer Country Club).

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER