Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Devlet Konservatuvarı'na 2019-2020 öğretim yılı için ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacak. İşte başvurular 9 Ağustos’ta sona eriyor. İşte Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yetenek sınavlarına başvuru şartları ve başvuru kılavuzu…

POSTA POSTA
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Kılavuzu yayınlandı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yetenek sınavları başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar…

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Kılavuzu yayınlandı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı giriş yetenek sınavları başvuru, kabul koşulları ve tarihleri ile ilgili detaylar yetenek sınavı ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi yetenek sınavlarına başvurmak isteyen adaylarla paylaşıldı.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN 

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel, Seramik ve Cam Tasarımı, Grafik Tasarım, Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu, Tekstil ve Moda Tasarımı, Sahne Dekorları ve Kostümü, Geleneksel Türk Sanatları ile Fotoğraf bölümüne toplam 220 öğrenci alınacak.

Başvuru ve Ön kayıtlar, 05 Ağustos Pazartesi başlayıp 09 Ağustos Cuma günü sona erecek. Başvurular MSGSÜ internet sayfasından (www.msgsu.edu.tr ) yapılabilecek.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Opera, Bale, Çağdaş Dans, Genel Müzikoloji, Etno Müzikoloji, Üfleme ve Vurma Çalgılar, Yaylı Çalgılar, Piyano-Arp-Gitar, Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana Sanat Dalları ile Tiyatro bölümüne öğrenci alınacak.

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu adayların başvuruları MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı binasında 5-9 Ağustos 2019 tarihleri arasında ve 9.30-12.00, 13.00-16.00 saatleri arasında şahsen yapılacak.

İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN 


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER