Sungurlar son bölüm ile birinci oldu!

Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar Cumartesi günü ekrana gelen 9. Bölümü ile Total grubunda birinciliği üstlendi. Heyecan dolu son bölümü ile Sungurlar'da neler oldu detaylar haberimizde.

VATAN VATAN
Sungurlar son bölüm ile birinci oldu!

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 8. bölümüyle izleyicilerle bulutu. Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 9. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi olan Maya'nın örgütün eline geçmesi Sungurlar'da paniğe neden olur. Örgüt, Maya'nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza'yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar. Ancak bu sırda Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır. Albay, 12 bombacının Türkiye'ye sızmakta olduğu bilgisine ulaşır ve bombacıların Suriye'den çıkmadan etkisiz hale getirilmesini ister. Derhal operasyona başlayan Sungurlar, Suriye'de büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır.

SUNGURLAR 9. BÖLÜM

Samanyolu televizyonunun beğenilerek izlenen dizisi 'Sungurlar' 20 Aralık reyting sıralamasında ilk yüz program arasında birinci oldu.

Sungurlar dizisi birinciliği alırken Show TV'de ilk sezon finali yapan 'Bu Tarz Benim' yarışması ikinci, Fox TV'deki 'Kiraz Mevsimi' üçüncü oldu.

AB kategorisinde birincilik Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasının, ikincilik Kanal D dizisi 'Güllerin Savaşı'nın, üçüncülük ise Fox TV'de yayınlanan 'Kiraz Mevsimi' dizisinin oldu.

Total'de ise; Samanyolu TV dizisi 'Sungurlar' birincilik, 'Bu Tarz Benim' ikincilik, 'Kiraz Mevsimi' üçüncülük elde etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER