Sony Xperia Z4 Uluslararası Pazarda Xperia Z3+ Adıyla Satılacak

Sony Japonya bir hafta önce bu yılın amiral gemisi modeli olarak Xperia Z4 akıllı telefonu resmen tanıttı.

VATAN VATAN
Sony Xperia Z4 Uluslararası Pazarda Xperia Z3+ Adıyla Satılacak

Xperia Z4 temelde Xperia Z3 modelinin güncellenmiş hali ve büyük değişiklikler içermiyor . Son gelişmelere göre Xperia Z4 Sony'nin 2015 yılındaki amiral gemisi modeli olmayabilir. Firma bu akıllı telefonu Japonya pazarının dışında Xperia Z3+ adıyla satacak.

Xperia Z4 uluslararası arenada Xperia Z3+ isimlendirmesiyle ve aynı donanımsal özelliklerle boy gösterecek. Belirli pazarlarda hazırlıklar tamamlandığında cihazın duyurusu gerçekleştirilebilir, akıllı telefon muhtemelen Mayıs ayında belirlenen ülkelerde satışa sunulacak.

Sony Xperia Z3+ 6.9 mm inceliğinde ve aynı  OmniBalance tasarımını esas alıyor. 5.2 inç genişlikli 1080p ekran altında 64-bit sekiz çekirdek Qualcomm Snapdragon 810 mobil işlemci, 3 GB RAM, 32 GB artırılabilir dahili depolama alanı hazır. Ana kamera 20.7 MP çözünürlüklü ve ön kısımda 5 MP kamera mevcut.  2930 mAh kapasiteli pile sahip olan akıllı telefonda Android 5.0 Lollipop işletim sistemi kurulu.

Sony Xperia Z4 Uluslararası Pazarda Xperia Z3+ Adıyla Satılacak written by Huseyin Oncel average rating 5 / 5 - 1 user ratings KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/04/28/sony-xperia-z4-uluslararasi-pazarda-xperia-z3-adiyla-satilacak/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER