Sony Xperia M4 Aqua İşlemci ve RAM Performansı

Sony Xperia M4 Aqua, işlemci olarak sekiz çekirdekli 64 bit Qualcomm Snapdragon 615 temelli 1,5 GHz Cortex A53 kullanıyor.

VATAN VATAN
Sony Xperia M4 Aqua İşlemci ve RAM Performansı

2 GB RAM'e ve Adreno 405 grafik işlemcinin yer aldığı cihazda, 8 GB dahili hafıza yer alıyor.  microSD kullanarak telefon hafızasını artırmak mümkün.

Şimdi bu kadar rakam, bu kadar gigabyte, soracağımız soru şu: telefon takılıyor mu? Genel olarak takılma yok. Telefon yumuşak ve akıcı bir şekilde kullanılabiliyor. Kamera uygulamasını kullanırken biraz performansın düştüğünü söyleyebiliriz.

Ürünün benchmark testlerini kırıp geçtiğini söyleyemeyiz, çoğu testte vasat bir performans sergiliyor. Zaten performansa yönelik tasarlanmış bir telefon değil. Hem fiyatı, hem de bulunduğu segmentte su geçirmez nadir telefonlardan olması, tercih edecek kullanıcıları bu yönlerden etkiliyor. Kullanıcıların yaptığı testlerde, AnTuTu skoru 27180, Geekbench 3 tek çekirdek testinde 504, çok çekirdek testinde 1729 olarak yer alıyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/08/02/sony-xperia-m4-aqua-islemci-ve-ram-performansi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER