için kaldı

iOS 15.4 beta 2 yayınlandı! İşte beklenen yenilikler

Apple iOS 15.4 beta 2 sürümünü yayınladı. Apple kullanıcıları için önemli güncellemeler içeren bu özelliklere gelin bir göz atalım. İşte tüm özellik detayları.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
iOS 15.4 beta 2 yayınlandı! İşte beklenen yenilikler

Salı günü Apple, iOS 15.4 ikinci beta sürümünü geliştiricilere yayınladı. Böylece şirketin mobil işletim sistemine daha da fazla özellik ve değişiklik geldi. iOS 15.4, iPhone ve iPad için çok çeşitli yeni özellikler içeriyor. İPhone kullanıcıları için ilk kez maske takarken Face ID desteği varken, iPad kullanıcıları artık merakla beklenen Evrensel Kontrol özelliğini etkinleştirilebilir. Ayrıca aralarından seçim yapabileceğiniz 30'dan fazla yeni emoji, iCloud Anahtar Zinciri'ndeki değişiklikler ve daha fazlası var.

iOS 15.4 beta 2'deki yenilikler neler?

apple

Apple'ın iPhone'u temassız bir ödeme yöntemine dönüştürecek bir özellik üzerinde çalışacağı yönündeki söylentilerin ardından şirket, bugün "iPhone'da Dokun ve Öde" duyurusu ile bunu doğruladı.

Tap to Pay ile kullanıcılar, yalnızca iPhone'larını temassız kart okuyucu olarak kullanarak başkalarından kredi ve banka kartı ödemeleri alabilecekler.  iOS 15.4'ün en büyük yeni özelliklerinden biri, daha önce yalnızca Apple Watch kullanıcısıysanız mümkün olan bir maske takarken Face ID'yi kurma ve kullanma yeteneğidir. Maske takarken yeni yüz tanıma seçeneği, göz bölgesinin kesin ayrıntılarına dayandığından, iOS 15.4 beta 2, kullanıcıların telefonun kilidini açmak için gözlerini nasıl konumlandıracaklarını daha net hale getiriyor. Bazı durumlarda, kullanıcılar Kilit ekranında "Kilidi açmak için aşağıya bak" mesajını görecek. iOS 15.4 beta ile Apple, oteller veya yurtlar gibi ek oturum açma adımları gerektiren Captive Wi-Fi ağları için destek de sağladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER