Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: ''Sezon ortasında kural değişmez''

TFF’nin bu kararla borçlanmayı teşvik ettiğini belirten Ağaoğlu, “Trabzonspor açısından bakarsak benim 6 milyon olan harcamam bir anda 54 milyona çıkacak. Böyle bir şey olduğu taktirde UEFA’dan transfer yasağı ve kupalardan men cezası gelir” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: ''Sezon ortasında kural değişmez''

TRABZONSPOR Kulübü, TFF’nin Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nda değişiklik yaparak 201920 sezonu için kulüplerin harcama limitlerindeki kabul edilebilir sapma tutarını yüzde 30’dan yüzde 40’a yükseltmesi kararının iptali için Tahkim Kurulu’na başvuruda bulundu. Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, sonuna dek bu konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Bu karar Tahkim’den dönerse, gerekirse UEFA’ya ve CAS’a götüreceğiz. Hiçbir karar sezon ortasında değiştirilemez” dedi.

Bizim 5-6 milyon açığımız var

DAHA önce belirlenen yüzde 30’luk oranın bile fazla olduğunu savunan Ağaoğlu, şöyle devam etti: “Biz Trabzonspor Kulübü olarak bu lisans talimatına harfiyen uyduk. Hatta geçen hafta içerisinde tekrar analiz ettirdim, 5-6 milyon liralık bir borcumuzun olduğunu gördük. Sezon başında bir talimat yayınlıyorsunuz, uyulmadığı takdirde uygulanacak olan yaptırımları açıklıyorsunuz. Ama daha sezonun ortasına girmeden talimat yürürlüğe gireli 5 ay olmuşken bunu değiştiriyorsunuz.''

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER