Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları atıldı.

POSTA POSTA
Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi yaptıran Erdoğan, testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Erdoğan, 'Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.' dedi. 



Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları atıldı. İşte o mesajlardan bazıları...

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Dualarımız sizlerle efendim.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Rabbim tez zamanda şifa versin, sizi başımızdan eksik etmesin sayın Cumhurbaşkanım. Allah’ın izniyle birçok virüsü alt ettiğiniz gibi bu virüsü de birkaç güne alt edeceksiniz. Bu milletin bu ümmetin duaları sizinle…

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla…

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden şifalar niyaz ediyorum. 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Kıymetli Eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizlerle.

Dışişleri Bakan Yardımcı Yavuz Selim Kıran: Geçmiş olsun Sn. Cumhurbaşkanım. Milletimizin ve mazlumların duası sizlerle.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye eşimle birlikte geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Rabbimden şifa diliyoruz. Dualarımız sizinle.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER