Tedavi için hastaneye giden büyükelçi Türk hastanelerine hayran kaldı

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, sağlık kontrolleri nedeniyle gittiği Ankara Üniversitesi Hastanesi’nde, kendisine uygulanan tedaviden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ederek, "Türkiye'nin harikulade sağlık çalışanları ve tesisleri var" dedi.

GASTE24 GASTE24
Tedavi için hastaneye giden büyükelçi Türk hastanelerine hayran kaldı

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, Ankara Üniversitesi Hastanesi’ndeki rutin sağlık kontrolünün ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dr. Akyürek ve Ankara Üniversitesi Hastanesi’ndeki harika ekibine mükemmel tedavileri için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin harikulade sağlık çalışanları ve tesisleri var" ifadesini kullandı.

Bu sözlere cevap veren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da Büyükelçi Innes-Brown'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Ankara Üniversitesinin mükemmel sağlık tesisleri ve dünya çapındaki sağlık ekibi olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER