Ambulans helikopter, hayvan otlatırken rahatsızlanan çoban için havalandı

Hayvan otlatırken aniden rahatsızlanan çoban için havalanan helikopter hastayı Elazığ'ın Kovancılar ilçesinden alarak Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne ulaştırdı.

GASTE24 GASTE24
Ambulans helikopter, hayvan otlatırken rahatsızlanan çoban için havalandı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde arazide hayvan otlatırken rahatsızlanan çoban, ambulans helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

İlçede çobanlık yapan Sami Aydemir (60), Yukarı Demirci köyünde arazide hayvan otlattığı sırada rahatsızlandı. Yüksek ateş ve bulantı şikayeti olan Aydemir, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak durumunu bildirdi.

Sağlık ekipleri yol şartlarının elverişli olmaması nedeniyle Aydemir'in bulunduğu dağlık alana 3 saat yürüyerek ulaştı. İlk müdahalenin olay yerinde yapıldığı Aydemir için bölgeye ambulans helikopter istendi.

Aydemir, bölgeye gönderilen ambulans helikopter ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER