için kaldı

Sigorta fiyatları ikinci el otomobil pazarını vurdu

Sigorta fiyatlarının yüksek rakamlara çıkmasından dolayı ikinci el oto pazarında satışlar durdu. Araç sahiplerinin bazıları araçlarına sigorta yaptıramadığını iddia ederken, alıcılar araç ve sigorta fiyatları sebebiyle düşünceli gözüktü.

VATAN VATAN
Sigorta fiyatları ikinci el otomobil pazarını vurdu

Bursa'da, ikinci el oto pazarında kuru yoğunluk yaşanıyor. İkinci el araçların ve sigortadaki fiyatların yükselmesi satıcı ile alıcıları endişelendiriyor. Bazı satıcılar fiyat sebebiyle araçlarına sigorta yaptıramadıklarını iddia ederken, alıcılar araç aldıktan sonra çıkacak sigorta fiyatlarını düşünüyor. Araç almak için pazara geldiğini ifade eden Suat Yavuz, “Pazardaki araç fiyatları pahalı. Araç aldıktan sonra sigorta yaptırmamız gerekiyor. Misal olarak 7 bin liraya aldığımız bir araca 3 bin lira civarında sigorta fiyatı çıkabiliyor. O yüzden araç alırken düşünüyoruz” dedi.

Oto pazarında aracını satan bir kişi ise, “Pazardaki bazı araçlarda fiyat sebebiyle sigorta bulunmuyor. Bu konuda herkes şikayetçi. Daha önce 400 liraya yaptırdığımız sigorta şuan 3-4 katına çıktı” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER