Riot Games iki yeni oyununu duyurdu

Riot Games’in yeni markası Riot Forge, Airship Syndicate tarafından geliştirilen Ruined King: A League of Legends Story ve Double Stallion Games tarafından geliştirilen CONV/RGENCE: A League of Legends Story oyunlarını duyurdu. Her ikisi de League of Legends (LoL) evreninde geçen oyunlar, oyun dünyasının en büyük organizasyonlarından The Game Awards (TGA) etkinliğinde ilk kez açıklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Riot Games iki yeni oyununu duyurdu

League of Legends evreninde yeni deneyimlerin kapıları aralanıyor

Ruined King: A League of Legends Story, Airship Syndicate tarafından geliştirilen hikâye ağırlıklı ve sıra tabanlı bir rol yapma oyunu. Oyuncular, Hırçın Dalgalar'da yaşanan olayların sonrasını anlatan oyunda LoL şampiyonlarını kontrol edecek ve hareketli Bilgewater şehriyle gizemli Gölge Adalar'ı ilk kez bir oyunda keşfetme fırsatı bulacak. En sevilen şampiyonların yer aldığı bu oyun yenilikçi sıra tabanlı dövüş mekaniklerine ve etkileyici görsellere sahip. Ayrıca yepyeni sürprizler ve bir sürü poroyla dolu Ruined King: A League of Legends Story, LoL evrenindeki pek çok şampiyonun hikâyesini devam ettiriyor ve Runeterra'yı deneyimlemenin yeni ve heyecan verici yollarını sunuyor. Ruined King: A League of Legends Story resmi önizleme videosuna https://youtu.be/JUNNcTT9zf0linkinden ulaşabilirsiniz.

CONV/RGENCE: A League of Legends Story, Double Stallion Games tarafından geliştirilen tek oyunculu bir aksiyon platform oyunu. Oyuncular, zaman akışını kontrol edebilen marifetli bir cihaza sahip genç mucit Ekko ile Zaun'un görkemli dünyasını keşfedecek. CONV/RGENCE: A League of Legends Story, en sevilen LoL şampiyonlarından biri olan Ekko'nun, zamanı değiştirme gücüne sahip olmanın büyük sonuçlar doğurduğunu keşfettiği macerasını konu alacak. CONV/RGENCE: A League of Legends Story - resmi önizleme videosuna https://youtu.be/ZxWlyiSCNHc linkinden ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER