Gözyaşlarını dindirecek İstanbul umudu

Rusya ve Ukrayna arasındaki müzakereler İstanbul’a taşınırken tarihi barış görüşmesinin adresi Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi. Dünyanın gözü Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında bugün saat 10.30’da başlayacak toplantıya çevrildi. Müzakere öncesi iki ülkeden de olumlu mesajlar geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gözyaşlarını dindirecek İstanbul umudu

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal harekâtını sona erdirmek için her düzeyde yoğun mekik diplomasisi yürüten Türkiye, iki ülke heyetleri arasında bir süredir videokonferans yöntemiyle devam eden görüşmelerin tarihe geçecek ‘yüz yüze’ toplantılarına da ev sahipliği yapacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYETLERE HİTAP EDECEK

Hürriyet’in edindiği bilgiye göre, yüz yüze görüşmelerin adresi, son anda bir değişiklik olmazsa, Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisi olacak. Rus ve Ukraynalı heyetler, Dolmabahçe’deki Çalışma Ofisi’nde bugün saat 10.30’da masaya oturacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında yapılacak toplantıdan önce heyetlere hitap edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER