için kaldı

GiYi’nin ilk koleksiyonu: Sade ve göz alıcı

Tasarım markası GiYi'nin yedi elbiselik ilk koleksiyonu, trendlerden, mevsimlerden, kalıplardan bağımsız şık tasarımları ile kadınla özdeşleşen elbisenin dönüşme yeteneğinden güç alıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
GiYi’nin ilk koleksiyonu: Sade ve göz alıcı

1’den 7’ye sayılarla numaralandırılmış elbise koleksiyonunun özelliği dönüşme yeteneği.  Anlık ruh hallerine göre, istenildiğinde elbise, istenildiğinde tünik ya da ceket olarak giyilebilen 7 parçalık koleksiyon, gün içerisindeki tüm hallerinize eşlik etmek için tasarlandı.

GiYi’nin zamansız modellerden oluşan koleksiyonunda doğa, begonvilin fuşyası, su altının mercanı, kobaltın mavisi ve çöl renkleri ile anlatılıyor. Siyahın ağırlığı karpuz kol ve fırfırlarla hafifliyor. Boy, yaka ve kol detayları, kumaş ve aksesuar seçimleri ile modeller birbirinden farklılaşıyor. Koleksiyonda ağır basan kumaşlardan yıkanmamış denimin, daha genç ve spor hali, değişen iklimlere uyumlu, dökümlü kupro ile dengeleniyor.

GiYi, kadın yaratıcılığı ile zenginleşen ve bilinçli tüketimi destekleyen bir tasarım şeklini benimsiyor. Her giyişte dönüştürebileceğiniz farklı yaşamlar katılan elbiseler sunuyor. Döngüsel tasarım yaklaşımı ile üretim atığı kumaşlar, aksesuarlara dönüşüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER