Şarj Derdini Bitiren Wysips Crystal Teknolojisi Kullanıma Hazır

Günün en ilginç haberlerinden birisi Kyocera firmasından geldi.

VATAN VATAN
Şarj Derdini Bitiren Wysips Crystal Teknolojisi Kullanıma Hazır

Kyocera'yı ülkemizde daha çok yazıcı ürünleriyle bilsek de firma aslında dünya çapında bir teknoloji geliştiricisi. Firma önümüzdeki ay düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde güneş enerjili ekran sistemini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu teknoloji ile herhangi bir kaba ek aksesuar kullanmadan telefonlar kendi kendilerini şarj edebilecek.

Wysips Crystal adı verilen ekran teknolojisinde güneş panelleri ekranın alt kısmında bulunuyor. Pilin azalmasına bağlı olarak devreye giren hücreler doğal veya yapay ışıktan beslenerek şarj işlemini gerçekleştiriyor. Teknolojiyi söylediğimiz gibi ilk olarak Mart ayı başındaki Mobil Dünya Kongresi'nde göreceğiz. Bakalım ekran netliği veya özellikleri konusunda bir dezavantaj olacak mı veya bu teknolojiye sahip ince cihazlar sunulabilecek mi?

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/02/25/sarj-derdini-bitiren-wysips-crystal-teknolojisi-kullanima-hazir/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER