Samsung Z3 Super AMOLED Ekranla Gelebilir

Z1 akıllı telefonun satışa sunulması ve 1 milyon birimi aşan satış değerlerine ulaşması Samsung'u memnun etmiş olacak ki firma Tizen OS çalıştıran yeni akıllı telefonunu kullanıma sunmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

VATAN VATAN
Samsung Z3 Super AMOLED Ekranla Gelebilir

Samsung Z3 olarak adlandırılması beklenen cihaz (Z2 modelinin olmadığı unutulmasın) Z1'den daha farklı bir profil çiziyor.

SamMobile sitesine göre Z3 5 inç genişlik ve 1280 x 720 piksel çözünürlük değerine sahip olan Super AMOLED ekranla geliyor. Z1'de 4 inç, 800 x 480 piksel çözünürlüklü ekran mevcuttu. Z3'ün 1.3 GHz'de görev yapan, dört çekirdekli Spreadtrum SC7730S işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor. Çift SIM yuvalı üründe 1.5 GB RAM, 8 GB kapasiteli dahili depolama birimi, 5 MP ön kamera ve LED flaşlı 8 MP ana kamera bulunuyor. 141.5 x 70 x 9.5 mm boyutlarında ve 140 gram ağırlığındaki akıllı telefonda 2600 mAh kapasiteli pil hazır.

Samsung Z3'ün Hindistan'a çeşitli testlerin gerçekleştirilmesi için gönderildiği biliniyor. Firma ürünü muhtemelen bu ay sonunda düzenlenecek Tizen Geliştirici Zirvesi'nde duyuracak.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/07/samsung-z3-super-amoled-ekranla-gelebilir/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER