için kaldı

Samsung'tan Benzersiz "Edge Lighting" Bildirim Sistemi

Samsung Galaxy S6 edge , akıllı telefon dünyasında her iki tarafı da kavisli olan ekranı sayesinde yeni bir dönemin kapısını araladı.

VATAN VATAN
Samsung'tan Benzersiz "Edge Lighting" Bildirim Sistemi

Peki, kavisli ekran nerelerde işimizi kolaylaştırıyor? Eklenen kısayollarla programlar arasında çok daha kolay bir şekilde geçiş yapılabiliyor ve telefonun ekranında adeta yeni bir çalışma alanı yaratılıyor. Fakat firmanın yeni tanıttığı Edge Lighting özelliği ile kavisli ekrandan biraz daha faydalanmak mümkün olabilecek. Edge Lightning özelliği telefonun ekranı masaya veya başka bir yüzeye bakarken, yani ekranı göremediğiniz durumlarda kavisli bölgeden saçılan renkli ekran aydınlatması ile size kimin aradığını bildiriyor. Beş tane kişi seçebilir ve yeşil, mavi, mor, turuncu ve sarı arasından seçerek atamalar yapabilirsiniz.

Samsung hatta Edge Lighting özelliğini rakiplerini taşlayan bir video ile de pekiştirdi. Videoda Apple iPhone, Microsoft Lumia, Motorola Moto X, Motorola Droid Turbo ve birkaç güncel model daha var. Diğer tüm telefonlar titreşim ile çağrı ve mesaj durumunu kullanıcılarına haber verirken, Samsung Galaxy S6 edge ise renklerle gösteriyor. Ne kadar gerekli olduğu tartışılabilir ancak kavisli ekranı biraz daha cazip kılacak bir özellik. Değil mi?

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/07/samsungtan-benzersiz-edge-lighting-bildirim-sistemi/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER