Samsung'dan Yeni Kablosuz Kulaklık: LEVEL U

Modern tasarımı performansla birleştiren kulaklık , sadece sporda değil günlük kullanımda da hayatınızın bir vazgeçilmezi olmayı planlıyor.

VATAN VATAN
Samsung'dan Yeni Kablosuz Kulaklık: LEVEL U

Ergonomik bir tasarıma sahip olan LEVEL U ‘nun ilk dikkat çeken özelliklerinden birisi hafifliği. 33 gram ağırlığıyla oldukça hafif durumda. Diğer bir özelliği ise ergonomi. Esnek ve ayarlanabilir boyun bandı şeklinde olan kulaklıklar, uzun kullanımlarda kullanıcının boynunu ağrıtmayacak şekilde tasarlanmış.

Kulaklıkla müzik kontrolü ve ses ayarları ufak yapmak mümkün. LEVEL U'nun kulaklık kısmında yer alan mıknatıslar , kulaklığı bir kolye gibi boynunuzda taşımaya olanak tanıyor. Böylelikle kulaklık takılı değilken düşürme riski de ortadan kalkmış oluyor. Bu mıknatıslar sürekli hareket halinde olan kişiler için oldukça iyi bir özellik. LEVEL U çift mikrofon ile geliyor. Mikrofonlardan biri etraftaki gürültüyü algılarken diğeri kullanıcıların sesini alıyor. Bu da gürültüyü filtreleyerek konuşma sırasında karşı tarafın daha net sesler duymasını sağlıyor.

Özellikleri sadece bu kadarla sınırlı değil. Samsung LEVEL uygulaması sayesinde kullanıcıları çeşitli bildirimler geldiğinde uyarabiliyor. Cevapsız aramalar, alarmlar, etkinlikler ve kalan pil gücü gibi bildirimler kulaklıkla kullanıcılara iletiliyor. Bu sayede gelen bildirimlerin seslerini kendi isteğinize göre değiştirebileceksiniz. Pil konusunda oldukça iyi durumda olan LEVEL U, 10 saate varan müzik deneyimi, 11 saat konuşma, 500 saat de bekleme süresiyle oldukça iyi sonuçlar çıkartıyor. Lacivert, beyaz, altın ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelen Samsung LEVEL U yurt dışında 79,99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/07/samsungdan-yeni-kablosuz-kulaklik-level-u/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER