Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet'te! Yarından itibaren her hafta sizlerle buluşacak

Son yıllarda “Türkiye’nin en çarpıcı kitaplarını kaleme alan yazarı kimdir?” diye sorsak, çok büyük bir kesim hiç kuşkusuz psikiyatri uzmanı-yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun ismini verir. Önce kitapları en çok satanlar listelerini altüst eden, daha sonra kitaplarından televizyona uyarlanan ve rating rekorları kıran dizilerdeki hikâyeleriyle evlere giren Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, artık Hürriyet yazarı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gülseren Budayıcıoğlu Hürriyet'te! Yarından itibaren her hafta sizlerle buluşacak

KİMDİR?

Gülseren Budayıcıoğlu Ankaralı bir ailenin kızı olarak 1947 yılında dünyaya geldi. Ortaöğrenimini TED Koleji’nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi. Tıp öğrenimi sırasında önce TRT Ankara Radyosu’nda, daha sonra da TRT’de 5 yıl boyunca kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı.

Öğrencilik yıllarında hem televizyonculuk kariyerini sürdürüp hem de tıp fakültesinin zorlu dersleriyle mücadele etti. Bu süreçte TRT’de anons spikerliğinden eğlence programları sunmaya kadar çok sayıda programda görev aldı. Okulun bitişi ve uzmanlık alanı seçme zamanı geldiğinde ise artık bir tercih yapması gerekiyordu. Bu süreçte uzmanlığını yapmak üzere fizik tedavi bölümüne girdi. Henüz televizyondaki memurluğunu sona erdirmemişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER