Doktordan sigortacısına teşekkür mektubu

Sadece ülke olarak değil dünya olarak da zor dönemden geçtik. Koranavirüs salgını nedeniyle yaşadıklarımızdan bahsediyoruz tabii… Salgının ilk günlerinde neler yaşadıklarımız hafızalarımızda hala canlı. Süreç boyunca en çok teşekkür ettiğimiz, balkonlardan, pencerelerden alkışladığımız bir meslek grubu vardı. Onlar da sağlıkçılarımızdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doktordan sigortacısına teşekkür mektubu

Sigorta sektörü de şirketinden acentesine, asistans hizmetlerinden servis hizmetlerine kadar sağlık çalışanlarına önemli avantajlar sağladı. Kimileri sağlık personeline poliçelerde artı indirimler verdi, kimileri de araçlarını dezenfekte etti. Şimdi ise bir teşekkür de sağlık görevlisinden sigorta şirketine ve acenteye geldi.

Iğdır’ın Aralık İlçesi’nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Engin Yola, aldığı hizmetten dolayı hem acentesine hem de sigorta şirketine teşekkür mektubu yazdı. Yola’yı memnun sigortalı yapan olay ise şu şekilde gerçekleşti.

Koronavirüs salgını süresince Iğdır’dan görev yeri olan Aralık ilçesine gidiş-dönüş yapan Yola’nın aracı arızalandı. Aracını devamlı götürdüğü servise götüren Yola, motor fanında bir sıkıntı olduğunu öğrendi. Bu süreçte aracın gerekli parçaların değişimi için başka bir şehirdeki servis merkezine gitmesi gerekiyordu. Yola, bu konuda araçsız kalacağı ve sıkıntı çekeceği için 5 yıldır aracının kaskosunu yaptırdığı acentesi ile görüştü.Doktordan sigortacısına teşekkür mektubu - Resim : 1Aracım bir gün içinde servisten çıktı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER