için kaldı

"Sahalara dönüş zor olacak"

MKE Ankaragüçlü Korcan Çelikay ile Alihan Kubalas, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evde geçirilen sürecin ardından sahalara dönüşün zor olacağını ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Sahalara dönüş zor olacak"

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli kalecisi Korcan Çelikay ve futbolcusu Alihan Kubalas, Kovid-19 salgını nedeniyle liglerin ertelenmesini ve yaşanan süreci AA muhabirine değerlendirdi.

Korcan Çelikay, koronavirüs nedeniyle hayatın dünyada ve Türkiye'de durma noktasına geldiğini ifade ederek, "Ülkemizde mesleğimiz de bu durumdan fazlasıyla etkilendi. Öncelikle kendi sorumluluklarımızı yapmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü bireysel alınan önlemler çok önemli. Dolayısıyla çok basit önlemlerle bu salgının önüne geçebiliriz ya da engelleyebiliriz." dedi.

Alınan önlemlerle sokağa çıkan fazla insanın olmadığını belirterek başta sağlık çalışanları, güvenlik güçleri olmak üzere çalışmak mecburiyetinde

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER