Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin Pervan eyaletindeki seçim miting sırasında patlama olduğunu ve en az 14 kişinin öldüğünü bildiriyor.

VATAN VATAN
Afganistan Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin katıldığı seçim  mitingine bombalı saldırı düzenlendi.  Yetkililer, saldırının Parvan vilayetinin Cengel Bağ bölgesinde miting  için toplanan kalabalığın arasında gerçekleştiğini açıkladı.    Miting alanının yanında gerçekleşen patlamaya, polis aracına yerleştirilmiş bir bomba neden oldu.Reuters haber ajansı, saldırıda en az 14 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. AP'ye göre, Eşref Gani patlamada yaralanmadı ve sağlık durumu iyi. Afganistan'da cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Eylül'de  gerçekleştirilecek.                     Miting alanının yanında gerçekleşen patlamaya, polis aracına yerleştirilmiş bir bomba neden oldu.   Reuters haber ajansı, saldırıda en az 14 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. AP'ye göre, Eşref Gani patlamada yaralanmadı ve sağlık durumu iyi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER