için kaldı

Randevulaşan çift kardeş çıktı!

Birbirlerini 16 sene boyunca görmeyen iki kardeş, çöpçatanlık sitesi Tinder aracılığıyla 'çıkmak üzere' randevulaştı ve son anda kardeş olduklarını fark etti...

VATAN VATAN
Randevulaşan çift kardeş çıktı!

24 yaşındaki Erik de Vries ile 22 yaşındaki Josephine Egberts, 1999'da anne-babalarının boşanması sonucunda birbirlerinden ayrı düşmüştü. Babaları Erik ve ikizi Maarten'i Belçika'ya götürürken, Josephine annesiyle memleketleri Hollanda 'da yaşamaya devam etmişti. İkizlerin, kızkardeşleri Josephine'e ulaşma çabaları ise sonuçsuz kalmıştı. Erik Hollanda'ya dönüş yaptıktan sonra çöpçatanlık sitesi Tinder'a katıldı ve burada Josephine'le karşılaştı.

Lakin Erik, dünya genelinde günde 21 milyon çifti eşleştiren Tinder'da kendine uygun bulduğu profilin kardeşi Josephine olduğunun farkında değildi: “Profiline baktığımda kim olduğu hakkında hiçbir fikim yoktu. İlk konuşmamızda onunla flört ediyordum ve sohbetimiz de gayet yüzeyseldi.”

ONU GÖRÜNCE HER ŞEY YERİNE OTURDU

İki kardeş mesajlaşmaya devam ettiklerinde birbirleri hakkındaki detayları da öğrenmeye başlıyor. Josephine'in 'kayıp ikizleri' olan bir kız olduğunu fark edince geçmişine dair daha detaylı sorulan soran Erik en nihayetinde kayıp kardeşler olduklarına emin olmuş. Kardeş oldukları konusunda hemfikir olduktan sonra bir kafede buluşmuşlar. Josephine “Onu görünce birden herşey yerine oturdu” diyor: “Kendi kanımdan olan kardeşimi 16 sene sonra görmek çok özeldi.” Erik'in ikizi Maarten de hayli şaşkın:

“Yıllar sonra birbirimize bu şekilde kavuşmuş olmamız çok acayip. Ama bu aynı zamanda durumu çok özelleştiren bir şey. Kızkardeşimizi bulduğumuz için çok mutluyum…”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER