Guardiola gözden çıkardı, Avcı onu istiyor! Mangala... | Son dakika haberleri...

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Tyler Boyd ve Douglas’la güçlendiren Siyah- Beyazlılar, transferde rotayı stopere çevirmişti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Guardiola gözden çıkardı, Avcı onu istiyor! Mangala... | Son dakika haberleri...

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda kadrosuna solak bir stoper kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah- Beyazlılar’ın, 2 ismin üzerine yoğunlaştığı ortaya çıktı. Avcı’nın önerisinin ardından ilk olarak İngiltere Championship ekiplerinden Stoke City’nin Hollandalı yıldızı Bruno Martins Indi için düğmeye basan Kara Kartal, 27 yaşındaki oyuncu için hem kulübü hem de menajeriyle pazarlıklara başladı. 2 sezon önce Porto’dan 7.7 milyon Euro’ya alınan deneyimli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunan yönetimin, girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

<div style="margin:0 auto; max-width:100%; min-width:300px; "><div style="position: relative; padding-bottom:56.25%; height: 0; overflow: hidden; "><iframe src="https://embed.dugout.com/v2/?p=eyJrZXkiOiJnVk9MbUF6eiIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiJ9" style="width: 300px; min-width: 100%; position: absolute; top:0; left: 0; height: 100%; overflow: hidden; " width="100%" frameborder="0" allowfullscreen scrolling="no"></iframe></div></div>

Favori Beşiktaş

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER