Büyük buluşma

Cemiyetin ünlü isimleri, Ralf Tezman’ın teknesinde bir araya geldi. Genç iş insanı, ailesi ve Mehmet Dereli’yi ağırlarken, onları gören Raif Dinçkök de yüzerek yanlarına geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Büyük buluşma

Ralf Tezman, önceki gün hem ailesini hem de dostlarını teknesinde ağırladı. Genç iş insanı, Demirciköy’de demirli teknesinde bir araya geldiği ailesiyle hasret giderdi. Önce annesiyle babası Tilda-Erol Tezman’ı ağırlayan Ralf Tezman, sonrasında kardeşi Selim Tezman’la bir araya geldi.

Büyük buluşma - Resim : 1

İş insanının bir diğer konuğu da Mehmet Dereli’ydi. Dereli ile yemek yiyip sohbet eden Tezman Ailesi’ni yan tarafta demirli teknesinden gören Raif Dinçkök de selam vermek için yanlarına uğradı.

Büyük buluşma - Resim : 2

Bu yıl tatile geç başlayan Raif Dinçkök, kendi teknesiyle koyları gezip deniz keyfi yaparken Tezmanları görünce yüzerek yanlarına gitti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER