"Galatasaray zaferi, horozun silkinişi ve dirilişin başlangıcı..."

TFF 1.Lig’de ilk yarıyı 16 puanla sondan ikinci sırada tamamlayan A. Denizlispor’un İstanbul’da Galatasaray’a karşı verdiği müthiş mücadele sonunda kupada tur atlaması büyük sevince neden oldu. 2. Başkan Fethi Akcan, “Adeta üstümüzden ölü toprağını attık. Bu zaferle sadece kupada tur atlamadık; bizim adımıza diriliş ve büyük bir silkiniş oldu” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Galatasaray zaferi, horozun silkinişi ve dirilişin başlangıcı..."

Denizlispor’un Galatasaray karşısında 120 dakika boyunca müthiş bir mücadele örneği verdiğini dile getiren Fethi Akcan, elenseler bile takımın oynadığı futbol ile ortaya koyduğu mücadeleyi alkışlayacaklarını söyledi.

Kadrodaki eksiklere rağmen, sahaya çıkan ilk 11 ile oyuna sonradan giren oyuncuların performansının takdire şayan olduğunu vurgulayan Denizlispor 2. Başkanı Akcan, “İşin gerçeği ligde kötü günler yaşıyoruz. Bu takım büyük bir ihtimalle devre arasında transfer de yapamayacak. Mali ve sportif başarı açısından zor günler geçirdiğimiz gerçek. Lig maçlarında bir çok oyuncumuzun performansını yetersiz buluyorduk. Galatasaray karşısına kupada tur atlamak, takımdaki inancı arttırıp, mutlaka sinerji yapacak” diye konuştu.

"Galatasaray zaferi, horozun silkinişi ve dirilişin başlangıcı..." - Resim : 1

“Üzerimizden adeta ölü toprağını attık”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER