Son Dakika: Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye geri döner mi? "İhtiyaç olduğunda düşünülmeyecek bir şey olamaz"

Teknik direktör Ersun Yanal, NTV Spor'da yer alan "Kırılma Anı" adlı programda Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye geri döner mi? "İhtiyaç olduğunda düşünülmeyecek bir şey olamaz"

Süper Lig'de son olarak Fraport TAV Antalyaspor'u çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, NTV Spor'da yayınlana "Kırılma Anı" isimli programda Fenerbahçe ilgili kendisine yöneltilen sorulara çarpıcı cevaplar verdi.

ERSUN YANAL'IN FENERBAHÇE SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

Fenerbahçe'nin başına yeniden geçme ihtimaliyli ilgili Yanal "Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu ölçekte, ihtiyacı olduğu güçte, tarafsız bir şekilde fikrimizi de beyan ederek Fenerbahçe'ye için her türlü şeye varız. En mutlu olduğun anı yaşadığın yerdir. Şampiyon olarak yaşadığın yer. En mutlu olduğun anı yaşadığın yerin sana ihtiyacı olduğunda, bu kadar sevgi gösterilen bir yerin sana ihtiyacı olduğunda bu düşünülmeyecek bir şey olamaz." sözlerini sarf etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER