PKK, İstanbul'da metro ve otobüs duraklarına saldırabilir!

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul'un yeraltı raylı sistemleri ve otobüs duraklarına saldırılar düzenlenebileceği uyarısı yayınladı.Türkiye'nin Kuzey Irak'ta PKK militanlarına düzenlediği saldırılar ertesinde yapılan açıklamada, "PKK'nın saldırılarında artış yaşanabilir" uyarısı yapıldı.Bakanlığın internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "İstanbul'un yeraltı raylı sistemi ve otobüs duraklarına saldırı yaşanabilme ihtimalleri bulunuyor" denildi.Reuters'in Kültür ve Tur

VATAN VATAN
PKK, İstanbul'da metro ve otobüs duraklarına saldırabilir!

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul'un yeraltı raylı sistemleri ve otobüs duraklarına saldırılar düzenlenebileceği uyarısı yayınladı.

Türkiye'nin Kuzey Irak'ta PKK militanlarına düzenlediği saldırılar ertesinde yapılan açıklamada, "PKK'nın saldırılarında artış yaşanabilir" uyarısı yapıldı.

Bakanlığın internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "İstanbul'un yeraltı raylı sistemi ve otobüs duraklarına saldırı yaşanabilme ihtimalleri bulunuyor" denildi.

Reuters'in Kültür ve Turizm Bakanlığı rakamlarına dayandırdığı rakamlara göre, Türkiye'ye gelen turist sayısında yılın ilk 6 ayında %2.25 düşüş görüldü. Türkiye'ye 2015'in ilk 6 ayında, 14.89 milyon turist giriş yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER