için kaldı

Photo Math İle Tüm Problemleri Çözün!

Matematik hayatımızın her alanında karşımıza çıkıyor ve okul hayatımızda en sevmediğimiz derslerin başında matematik dersi geliyordu ve yine istemeyerek kesirleri, denklemleri, ondalıklı sayıları matematik hocalarımız bizlere büyük bir sabırla öğretiyorlardı.

VATAN VATAN
Photo Math İle Tüm Problemleri Çözün!

Sınavlarda ise eğer konuyu bilmiyorsak soruyu da yapamıyorduk. Neyse ki artık öyle bir derdimiz ortadan kalktı. İlk iOS'ta yayımlanan ve çok konuşulan PhotoMath uygulaması büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi ise Android platformunda yayımlanan uygulama, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonu olan öğrenciler için büyük bir veli nimet. Keza; sınavlarda ve soru çözerken öğrencilerin tek bir dokunuşu ile sorunun çözümüne anında sahip olabilecek.

Şu an için kesir, ondalıklı sayı, doğrusal denklem sorularını çözebilen uygulama, akıllı telefonunuzun kamerası ile çektiğiniz soruyu renkli başlıklar halinde ve adım adım size çözüm aşamasını gösteriyor. İlerleyen zamanlarda uygulamanın daha karmaşık denklemler ve ev ödevi çözebilecek seviyeye sahip olacağını söyleyen uygulama geliştiricileri PhotoMath uygulamasını Google Play Store'da ücretsiz indirime sunuyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/02/28/photo-math-ile-tum-problemleri-cozun/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER