için kaldı

Parktepe'de kesintisiz Ankara manzarası

Beytepe Parktepe Konutları'nda cazip fırsatlar

VATAN VATAN
Parktepe'de kesintisiz Ankara manzarası

Ankara'nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe'de yükselen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor.

 

Birbiri ardına çok sayıda modern projenin yükseldiği Beytepe'nin 1.150 metre rakımla en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor.

 

Ankara, son yıllarda kent ekonomisindeki gelişimin ardından inşaat sektöründe birbirinden başarılı proje konut ve iş merkezleri ile de anılmaya başlandı.

 

Başkent inşaat sektörünün köklü firmaları tarafından üretilen projelerin konutta yoğunlaştığı nokta kent merkezine yakın Beytepe olurken, bu çok özel lokasyon yüksek rakımın neden olduğu temiz havası ile de Ankaralılar'ı kendine çekiyor.

 

Çayyolu'nu İncek'e bağlayan çok uzun ve geniş bir cadde üzerinde LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ ortaklığı ile kurulan Şahika Grup Yapı'nın inşa ettiği Parktepe konutları ise proje kalitesi kadar bu gözde caddenin en yüksek noktasında konumlanması ile farkını ortaya koyuyor.

Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "Yeni ve Modern Ankara" olarak gösterilen Beytepe'nin en özel arsasında inşa ettikleri Parktepe konutlarında kaba inşaatı büyük ölçüde tamamladıklarını Mayıs 2016'da teslime hazırlandıklarını kaydetti.

Altuntaş, güçlü ortaklık yapısı, projenin Ankaralılar'ın duygularına göre biçimlendirilmiş olması kadar, Parktepe'nin tüm Başkent'i kucaklayan konumunun projeye ilgiyi artırdığını ifade ederek, şunları söyledi:

 

"Beytepe'nin 1.150 rakımla en zirvesine inşa edilen Parktepe'de kesintisiz Ankara manzarası 1. kattan itibaren başlıyor. Bu konum aynı zamanda bu çok uzun caddenin tam orta noktasına denk geliyor. Parktepe'ye gelen konuklar 144 metrekareden başlayan en küçük daire tipi 2 artı bir dairelerde bile iç mekanlarda aradıkları geniş ve ferah ortamı bulduklarını, projenin eşsiz manzarasının ise ferah konsepti tamamladığını ifade ediyorlar. Kesintisiz Ankara manzarasında ilk tercih olan Parktepe'de kısa sürede hedefe ulaştığımızı söyleyebilirim."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER