Park Etme Oyunu: Does Not Commute

AA ve Candy Crush oyunlarından sonra oynadıkça bağımlılık yaratacak Does Not Commute oyunu Google Play Store'da kullanıcılara sunuldu ve siz değerli okuyucularımız için Does Not Commute oyununu oynadık.

VATAN VATAN
Park Etme Oyunu: Does Not Commute

İlk bakışta kolay gibi görünen oyun, aslında bayağı bir sabır istiyor. Oyunun amacı size verilen belli bir süre içerisinde aracı başlangıç noktasından kazasız belasız bir şekilde varış noktasına ulaştırmak. Does Note Commute oyunu ücretsiz olarak Google Play Store'da kullanıcıları ile buluşuyor fakat oyunun ücretsiz versiyonunda 13 bölüm bulunuyor . Dilerseniz 1,99$ karşılığında oyunun tam sürümünü satın alarak Does Not Commute oyununu daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/04/27/park-etme-oyunu-does-not-commute/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER