Oppo Mirror 5s Akıllı Telefon Duyuruldu

Oppo firması bugün Mirror 5s modeli akıllı telefonunun resmi duyurusunu gerçekleştirdi.

VATAN VATAN
Oppo Mirror 5s Akıllı Telefon Duyuruldu

Tayvan'da düzenlenen etkinlikte tanıtılan cihaz Android 5.1 Lollipop'u esas alan Color OS 2.1 işletim sistemini çalıştırıyor. Ürünün bu ayın sonunda çeşitli pazarlarda satışa sunulabileceği ifade ediliyor.

Oppo Mirror 5s'in arka yüzünde kristal benzeri desen var ve bu şık tasarım metal çerçeve ile destekleniyor. 143.4 x 71.2 x 7.65 mm boyutlarında ve 160 gram ağırlığındaki akıllı telefonun 5 inç genişlikli ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlük değerine sahip. LTE bağlantısı ve çift SIM özelliği ile ön plana çıkıyor. 64-bit uyumlu Snapdragon 410 işlemcisinden güç alan üründe 2 GB RAM, 16 GB kapasiteli genişletilebilir dahili depolama alanı ve 2420 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Oppo Mirror 5s'in fiyatı şu an netleşmiş değil ama yüksek bir fiyat etiketiyle gelmesi beklenmiyor. Oppo bazı akıllı telefonlarını global pazara sunmuştu, bu cihazın akıbeti konusunda kesin bir bilgi yok.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/04/oppo-mirror-5s-akilli-telefon-duyuruldu/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER